AndromedaDesign Drachten Friesland
home
informatie
voorbeelden
direct een online offerte?
 
 
 

 

Wat is het verschil tussen een Outlook handtekening en een Outlook briefpapier/thema?

Het verschil tussen beide varianten is de standaard handtekeningfunctie in Outlook (zoals deze door vrijwel iedere organisatie wordt gebruikt) en een briefpapier/thema in Outlook, dat er veel meer als een echt gedrukt briefpapier uit ziet.

Outlook handtekening
Iedereen (her)kent uiteraard de Outlook handtekening: in de mail die je van iemand hebt ontvangen staat helemaal onderaan een automatisch ingevulde handtekening, met de naam van de afzender, vaak het logo van de organisatie, adresgegevens, telefoonnummer, soms ook linkjes naar social media, noem maar op.
DesignMail verzorgt zulke handtekening helemaal volledig voor jouw organisatie, waarbij 'onder de motorkap' van het bestand dat je van ons ontvangt ontzettend veel codes zijn verwerkt die ervoor zorgen dat jouw handtekening altijd en op ieder device zo perfect mogelijk getoond wordt aan de ontvanger van je mail. Zo zijn de linkjes naar je website en mailadres bijvoorbeeld niet lelijk felblauw en onderstreept, maar in de kleur van je organisatie.

Outlook briefpapier/thema
Op onze website worden vooral onze Outlook briefpapier/thema's getoond, waarbij onze klanten in plaats van alleen een handtekening in Outlook graag een compleet vormgegeven digitaal briefpapier als thema van ons ontvingen.
Het grote verschil is dat bij een briefpapier/thema vaak het logo bovenaan staat en er meer mogelijk is op gebied van de vormgeving en indeling van de eigenlijke tekst van de mail, omdat wij in een briefpapier veel mogelijkheden hebben om het lettertype, de tekstgrootte, de tekstkleur en dergelijke in te stellen, aangezien dit nu door ons wordt geregeld en niet door Outlook. :-)

 
Voorbeelden »
Sitemap
» home
» informatie
» verschil handtekening en briefpapier
» voorbeelden
» direct een online offerte?

Wij leverden sjablonen voor o.a.:
Anytime Fitness
Draw2design Technisch Ingenieursbureau
Paul de Rooij Hypotheken & Verzekeren
Bouwgroep Dijkstra Draisma
VebaBox
GGZ Friesland
Van Verre Aziƫ Reizen
  Adres
Waterlelie 151
9207 AZ Drachten

E-mail

KVK Friesland: 01058022
BTW-nummer: NL001429200B55
DesignMail is een product
van AndromedaDesign Drachten Friesland - grafisch ontwerp - webdesign - dtp - prepress - opmaak van boeken en magazines - teksten en (eind)redactie - e-mail design - eboek design


» Affiliates